Аніме

Пошук

Пошук в архіві по фразі "філософія"

Мандруйте !

[Приєднана картинка]

Тест на міцність

Не спинити мою свободу -крок вперед всім чортам назло.Серед вогнищ шукаю водутут сміливість, як ремеслонеобхідна. В часи задухипрожене вона горе геть.Добра доля протягне руки -забирайся, старуха-смерть!

Йди

Стовпчики сподівань, сходи твоїх надій. Знизу на гору глянь. Бачиш країну мрій? Треба туди піти буде складним цей шлях. Все подолаєш ти. Вірю. Тримай в руках силу своїх бажань, радість чарівних днів, впевненість. Сильним стань. Дій! Це міцніше слів.

Померло село?

" Отже, нікого не лишилося - спитав. - Померло село... - Чого? Є люди... - Невже? - вразився Ігор. - Так. Дві жіночки й дівчинка. - І що ж вони там утрьох роблять? Це ж... ані даху над головою, ні світла... Узагалі нічого. - Земля під ногами є? Є, - сказав Степан. - А решта - наживне." &nbsp...

Читати далі...

Філософія Стакану

[Приєднана картинка]

Казка про тваринний світ і не тільки

Для тих, хто цікавиться філософією, історією, психологією,політтехнологіями. [Приєднана картинка] Перед двома мавпами лежить банан, що впав зверху, невеликий і вже злегка млявий.А зверху звисає кетяг великих і стиглих бананів, а далі-ще кетяг.Вся проблема в тому, що мавпа не може дотягнутися до цих стиглих і смачних кетягів, палиць в банановому гаю немає і вгору залізти теж не може. Що робитимуть наші середньостатистичні мавпи? Правильно: почнуть битися за злегка підгниваючий банан, лежачий ...

Читати далі...

Вероника решает умереть (2009)

Екранізація улюбленої книжки Коельо. Цікаво глянути. Якщо десь буде в неті, поділіться ссилками.

  • gsv
  • 22.07.09, 09:34

Про давні звичаї

Смаки змінюються так нагло і швидко, що найумілішим кравцям годі угнатися за ними і вигадати стільки новинок. От і виходить, що зацурані форми часто знову з'являються в обігу, аби незабаром знову зазнати цілковитого зацурання. Мішель Монтень, «Проби», Розділ XLIX, «Про Давні Звичаї».

Вигоряння

Я замахалась воюватисловами, діями, думками.Вкладатися, але не матинадії. Хибні результати. І якщо ви, мої хороші, нічого цій країні датине хочете. Дорожче грошіі блиск лише своєї хати, то вам ніхто не допоможе.Я замахалась воювати.

Нормальность...?

[Приєднана картинка]