Аніме

Пошук

Пошук в архіві по фразі "філософське"

організми

До мене самка пристала.Кружляла навколо мене,Від справи відволікалаІ вперта така страшенно.Саме мене обрала,Щоб рід продовжити свійІ просто на мене напала…Й до справи давай мерщій…Почала мене кусати -Це просто якийсь жах!Дітей мені… Що за мати?Чужому їх… де її страх?Жорстоким змушений стати,Зі спухлої зовсім рукиДітей довелось виселяти…Нащо мені оводюки?!?Така ось вона природа -Є люди, є організми…Нікому нікого не шкода,Але є баланс… в егоїзмі…

  • _R
  • 13.06.20, 16:47

Помилкам часом довіряємо

Помилкам часом довіряємо й оманам, Не раз обманюють нас наші серце й розум, Підсовують нам хибні мрії й хибні плани Та хибний шлях, з якого ми зійти не можем. Можливо доля грає з нами в свої ігри Та водить нас місцями, у які би не пішли ми, Щоб взнали нові невідомі ікс та ігрек, Що їх багато й часто оперуємо лиш ними.

  • _R
  • 27.12.21, 08:27

До Бога дорога.

Лише одна є дорога -До Бога (1) нас привести. І я звертаюсь до Бога (2): “Прости нас грішних, прости.”У темряві віковічній Блукаємо ми по світахІ бог його знає, чи встигнемо Землі відвернути крах. Залякані, користолюбніМи топчемо Ісусів своїх, Хоч тричі у кожне сторіччя Господь посилає нам їх.Стенаю я, що не зможу До Бога (1) з паствою прийти:“Врятуй – просвітли їх Боже (2),Прости нас грішних, прости.” (1) – Бог – розум. (2) – Бог – біблійний.